Szabó Kristóf (2021) A Hintaló's Knödel Kocsma arculatváltása, avagy hogyan alakult át a vendéglátás a koronavírus idején. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
Előnézet |
PDF
Szabó Kristóf Projektmunka.pdf Download (4MB) | Előnézet |
PDF
avdhA5-d831062b-0af3-4eaa-82fb-601c67a9184a.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (607kB) |
Absztrakt (kivonat)
A projektmunka a budapesti Hintaló nevű szórakozóhely arculatváltásáról szól, melyet a koronavírus (COVID-19) és az ez által okozta korlátozások alakítottak ki. A szórakozóhely egy konyhával bővült, amely számomra gyakorlati helyként szolgált. A konyha ételkínálatának alapja a knödel, ami egy tradicionális német étel. Továbbá, a kocsmából gasztro-kocsmává átalakult vendéglátóhely a szeszes italokkal való főzés miatt is érdekes. Ebben a dolgozatban részletezem a konyha berendezését, gasztronómiáját, működését és átfogó képet próbálok adni az egész vállalkozásról.
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Turizmus Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | arculatváltás, gasztronómia, kiszállítás, koronavírus-járvány (COVID-19), melegkonyha, német, vendéglátás |
SWORD Depositor: | Archive User |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Archive User |
Rekord készítés dátuma: | 2021. Szep. 22. 09:00 |
Utolsó módosítás: | 2021. Szep. 22. 09:00 |
URI: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/id/eprint/36419 |
Actions (login required)
Tétel nézet |