A Hintaló's Knödel Kocsma arculatváltása, avagy hogyan alakult át a vendéglátás a koronavírus idején

Szabó Kristóf (2021) A Hintaló's Knödel Kocsma arculatváltása, avagy hogyan alakult át a vendéglátás a koronavírus idején. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Szabó Kristóf Projektmunka.pdf]
Előnézet
PDF
Szabó Kristóf Projektmunka.pdf

Download (4MB) | Előnézet
[thumbnail of avdhA5-d831062b-0af3-4eaa-82fb-601c67a9184a.pdf] PDF
avdhA5-d831062b-0af3-4eaa-82fb-601c67a9184a.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (607kB)

Absztrakt (kivonat)

A projektmunka a budapesti Hintaló nevű szórakozóhely arculatváltásáról szól, melyet a koronavírus (COVID-19) és az ez által okozta korlátozások alakítottak ki. A szórakozóhely egy konyhával bővült, amely számomra gyakorlati helyként szolgált. A konyha ételkínálatának alapja a knödel, ami egy tradicionális német étel. Továbbá, a kocsmából gasztro-kocsmává átalakult vendéglátóhely a szeszes italokkal való főzés miatt is érdekes. Ebben a dolgozatban részletezem a konyha berendezését, gasztronómiáját, működését és átfogó képet próbálok adni az egész vállalkozásról.

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Turizmus Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-vendéglátás

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Dr. Schablik Vilmos
Belső
óraadó tanár; Turizmus Tanszék; KVIK

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: arculatváltás, gasztronómia, kiszállítás, koronavírus-járvány (COVID-19), melegkonyha, német, vendéglátás
SWORD Depositor: Archive User
Felhasználói azonosító szám (ID): Archive User
Rekord készítés dátuma: 2021. Szep. 22. 09:00
Utolsó módosítás: 2021. Szep. 22. 09:00
URI: http://dolgozattar.uni-bge.hu/id/eprint/36419

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet