Vissza |
Tóth Ágnes (2022) A Hadrianus Kft. áruforgalmi tevékenységének elemző bemutatása. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
Tóth Ágnes (2017) Higiéniai követelmények egy melegkonyhás vendéglátóhely esetében. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
Tóth Ágnes (2015) A gasztronómia turisztikai jelentősége és növekedési lehetőségei Magyarországon. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
Tóth Ágnes (2015) A terrortámadások és az országon belüli konfliktusok hatása a gazdaságra és a turizmusra, különös tekintettel a 2001. szeptember 11-i eseményekre. Külkereskedelmi Kar.
Tóth Ágnes (2014) Az EU-n belüli ügyletrek ÁFA vonatkozásai. Pénzügyi és Számviteli Kar.
Tóth Ágnes (2014) A gazdasági világválság hatása a hazai vállalatokra statisztikai szempontból. Pénzügyi és Számviteli Kar.