Vissza |
Kiss Eszter (2019) Az okoshotel megoldásainak elfogadottsága és fejlesztési lehetőségeinek elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
Kiss Eszter (2023) A KKV szektor Employer Branding stratégiája – Munkavállalói elégedettség és elköteleződés vizsgálata. Pénzügyi és Számviteli Kar.
Kiss Eszter (2012) Magyar export Oroszországba : Fókuszban: milyen hatása volt Magyarország EU csatlakozásának a két ország kereskedelmi kapcsolatára. Külkereskedelmi Kar.
Kiss Eszter (2005) Opposits and interests related to the EU budget 2007-2013. Külkereskedelmi Kar.
Kiss Eszter (2021) A Pizza Palazzo étterem és az olasz gasztronómia kedveltsége hazánkban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar. (Kéziratban)
Kiss Eszter (2020) A mérleg eltérései a US GAAP és a magyar számviteli törvény előírásai alapján az iQor Global Services Hungary Kft. példáján keresztül. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.
Kiss Eszter (2019) A villányi és tokaji pincészet: a Sauska Pincészet és termékei bemutatása, valamint felhasználásuk a vendéglátásban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
Kiss Eszter (2015) Az Eurest Étteremüzemeltető Kft. vagyoni-, pénzügyi és jövedelmezőségi helyzetének értékelése a 2011, 2012 és 2013-as beszámolója alapján. Pénzügyi és Számviteli Kar.
Kiss Eszter (2013) Jármű lízing szerepe egy multinacionális cégcsoport induló magyarországi leányvállalatánál. Pénzügyi és Számviteli Kar.
Kiss Eszter (2014) KKV versus multi - különös tekintettel az adózásra. Pénzügyi és Számviteli Kar.
Kiss Eszter (2009) A SAPARD, MINT ELŐCSATLAKOZÁSI ALAP. A SAPARD TÁMOGATÁS BEMUTATÁSA EGY MEGVALÓSULT PROJEKT ÁLTAL. Pénzügyi és Számviteli Kar.