Ring Bence (2016) A magyar cukrászati termékek fejlődése a 18. századtól napjainkig. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
Előnézet |
PDF
Ring_Bence_szakdolgozat_teljes.pdf Download (1MB) | Előnézet |
Absztrakt (kivonat)
A dolgozat a magyar cukrászat múltjáról és jelenéről értekezik. A szakirodalmi áttekintésben az elmúlt két évszázad cukrásziparának fejlődését mutatom be Magyarországon. Kutatásomban a jelenbeli vásárlási, fogyasztási, gondolkodásbeli trendeket vizsgálom.
Magyar cím
A magyar cukrászati termékek fejlődése a 18. századtól napjainkig
Angol cím
The Development of Hungarian Baking from the 18th Century to the Present
Intézmény
Budapesti Gazdasági Főiskola
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Intézeti Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | cukrászat, cukrászati termék, magyar, 18. század, fejlődés |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Bakos Katalin Mária |
Rekord készítés dátuma: | 2016. Máj. 05. 13:25 |
Utolsó módosítás: | 2016. Júl. 04. 14:20 |
URI: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/id/eprint/5380 |
Actions (login required)
Tétel nézet |