Az allergén anyagok helyettesíthetősége

Pisók Krisztina (2015) Az allergén anyagok helyettesíthetősége. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Pisók_Krisztina_Szakdolgozat.pdf]
Előnézet
PDF
Pisók_Krisztina_Szakdolgozat.pdf

Download (2MB) | Előnézet

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-vendéglátás

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: allergia, élelmiszerintolerencia, allergia anyagok, kutatási mószerek, érzékszervi vizsgálat
Felhasználói azonosító szám (ID): Meleg Gizella
Rekord készítés dátuma: 2015. Dec. 12. 10:41
Utolsó módosítás: 2016. Feb. 04. 12:24
URI: http://dolgozattar.uni-bge.hu/id/eprint/4540

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet