Répás Melinda (2015) Gasztronómiai trendek, újdonságok a rendezvénypiac területén. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Répás Melinda végleges szakdolgozat.pdf Download (1MB) |
Intézmény
Budapesti Gazdasági Főiskola
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Turizmis Intézeti Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | Gasztonómia, gála vacsora, Borkonyha, éttermek |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Józsae Éva |
Rekord készítés dátuma: | 2015. Dec. 10. 15:23 |
Utolsó módosítás: | 2016. Feb. 06. 11:28 |
URI: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/id/eprint/4423 |
Actions (login required)
Tétel nézet |