Gluténmentes és laktózmentes ételajánlatok az Egyesült Államokban és Hazánkban

Csizmadia Szilvia (2015) Gluténmentes és laktózmentes ételajánlatok az Egyesült Államokban és Hazánkban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Csizmadia Szilvia_TDK.pdf]
Előnézet
PDF
Csizmadia Szilvia_TDK.pdf

Download (2MB) | Előnézet

Magyar cím

Gluténmentes és laktózmentes ételajánlatok az Egyesült Államokban és Hazánkban

Angol cím

Popularity of glutenfree and lactosefree meals in the United States and Hungary

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-vendéglátás

Mű típusa: TDK dolgozat
Kulcsszavak: 2015 TDK, Glutén és laktóz, 2015 étkezési trend
Felhasználói azonosító szám (ID): Meleg Gizella
Rekord készítés dátuma: 2015. Dec. 09. 09:34
Utolsó módosítás: 2016. Feb. 04. 14:07
URI: http://dolgozattar.uni-bge.hu/id/eprint/3731

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet