Gourmand vs. Dobos - Egy alapítványi és egy állami iskola nevelés-oktatási gyakorlatának összehasonlítása

Szabó Attila Gergely (2020) Gourmand vs. Dobos - Egy alapítványi és egy állami iskola nevelés-oktatási gyakorlatának összehasonlítása. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Szabó Attila Gergely - Szakdolgozat - Üzelti szakoktató, vendéglátó, levelező.pdf]
Előnézet
PDF
Szabó Attila Gergely - Szakdolgozat - Üzelti szakoktató, vendéglátó, levelező.pdf

Download (861kB) | Előnézet
[thumbnail of Szabó Attila Gergely - Titkosítási kérelem.pdf] PDF
Szabó Attila Gergely - Titkosítási kérelem.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (109kB)

Absztrakt (kivonat)

Összefoglaló elemzés két nagy múltú, budapesti vendéglátóipari iskola tekintetében. Feltárásra kerülnek az alapítványi és az állami iskolák között rejlő különbségek és egyezőségek, mind szervezetbeli, mind oktatási területen.  Elemzésre kerülnek a duális képzés előnyei és hátrányai. 

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Pedagógia Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Üzleti szakoktató

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: alapítvány(ok), állami tulajdon, gyakorlati oktatás, iskolarendszerű szakképzés, normatív állami finanszírozás, pedagógia
SWORD Depositor: User Archive
Felhasználói azonosító szám (ID): User Archive
Rekord készítés dátuma: 2021. Feb. 08. 14:11
Utolsó módosítás: 2025. Dec. 14. 06:00
URI: http://dolgozattar.uni-bge.hu/id/eprint/28681

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet