A kávé a hazai vendéglátásban

Bognár Dominik (2020) A kávé a hazai vendéglátásban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Projektmunka kész.pdf]
Előnézet
PDF
Projektmunka kész.pdf

Download (1MB) | Előnézet
[thumbnail of SKM_C25820052115500.pdf] PDF
SKM_C25820052115500.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (41kB)

Absztrakt (kivonat)

A projektmunkám fő témája a hazai vendéglátó üzletekben a kávé felhasználása, megjelenése, ezeknek típusai és a hozzá alkalmazott eszközök, gépek. A dolgozatban kitérek a kis- és középvállalkozásokban, illetve a neves Sofitel Budapest Chain Bridge-ben  felhasznált kávéitalokra és a felszolgálásokra. Ezen felül még szót ejtek a dolgozat elején a minőségi és tárolási szempontokra.

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-vendéglátás

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: Sofitel Budapet Chain Bridge, kávé, kávézó, specialty, vendéglátás
SWORD Depositor: Archive User
Felhasználói azonosító szám (ID): Brakszatoriszné Jankó Tímea
Rekord készítés dátuma: 2020. Aug. 21. 06:09
Utolsó módosítás: 2020. Szep. 08. 16:00
URI: http://dolgozattar.uni-bge.hu/id/eprint/26479

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet