A Mészáros Vendéglő étlap elemzése

Donkó Levente (2018) A Mészáros Vendéglő étlap elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Donkó Levente_yewq1v_FOSZKvend.pdf]
Előnézet
PDF
Donkó Levente_yewq1v_FOSZKvend.pdf

Download (1MB) | Előnézet

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

FOSZK Turizmus - Vendéglátás

Mű típusa: projektmunka
Kulcsszavak: Abony, Mészáros, Sous-vide, Étlap elemzés, pangasius
Felhasználói azonosító szám (ID): Meleg Gizella
Rekord készítés dátuma: 2018. Nov. 12. 08:33
Utolsó módosítás: 2019. Jan. 24. 09:55
URI: http://dolgozattar.uni-bge.hu/id/eprint/17851

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet