Donkó Levente (2018) A Mészáros Vendéglő étlap elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
Előnézet |
PDF
Donkó Levente_yewq1v_FOSZKvend.pdf Download (1MB) | Előnézet |
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | projektmunka |
---|---|
Kulcsszavak: | Abony, Mészáros, Sous-vide, Étlap elemzés, pangasius |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Meleg Gizella |
Rekord készítés dátuma: | 2018. Nov. 12. 08:33 |
Utolsó módosítás: | 2019. Jan. 24. 09:55 |
URI: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/id/eprint/17851 |
Actions (login required)
Tétel nézet |