Tóth Ágnes (2015) A gasztronómia turisztikai jelentősége és növekedési lehetőségei Magyarországon. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
TÓTH ÁGNES_(A4S78G)_SZAKDOLGOZAT.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
Intézmény
Budapesti Gazdasági Főiskola
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Turizmus Intézeti Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | Gasztronómia, Gasztroturizmus, Bocuse d'Or, Sirha, Gasztroangyal |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Meleg Gizella |
Rekord készítés dátuma: | 2015. Dec. 16. 08:59 |
Utolsó módosítás: | 2016. Feb. 16. 10:35 |
Actions (login required)
Tétel nézet |