Lelkes Henriett (2015) Az újhullámos cukrászat jelene és jövője - Az Édesem Cukrászda és a Chez Dodo Macaron Manufaktúra bemutatásán keresztül. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Az újhullámos cukrászat jelene és jövője.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
Intézmény
Budapesti Gazdasági Főiskola
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Intézeti Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | cukrászat, Gerbeaud, Auguszt, Édesem, Chez Dodo |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Meleg Gizella |
Rekord készítés dátuma: | 2015. Dec. 04. 10:25 |
Utolsó módosítás: | 2016. Feb. 04. 09:21 |
Actions (login required)
Tétel nézet |