Horváth Dorina (2015) A vegán és nyers vegán konyha desszertkultúrája és ennek megjelenése a budapesti vendéglátásban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
Előnézet |
PDF
A vegán és nyers vegán konyha desszertkultúrája és ennek megjelenése a budapesti vendéglátásban.pdf Download (2MB) | Előnézet |
Intézmény
Budapesti Gazdasági Főiskola
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Intézeti Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | vegán, nyers vegán, desszertkultúra, budapesti vendéglátás, desszert |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Meleg Gizella |
Rekord készítés dátuma: | 2015. Dec. 02. 10:29 |
Utolsó módosítás: | 2016. Feb. 08. 14:07 |
URI: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/id/eprint/3874 |
Actions (login required)
Tétel nézet |