Gourmand vs. Dobos - Egy alapítványi és egy állami iskola nevelés-oktatási gyakorlatának összehasonlítása

Szabó Attila Gergely (2020) Gourmand vs. Dobos - Egy alapítványi és egy állami iskola nevelés-oktatási gyakorlatának összehasonlítása. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Szabó Attila Gergely - Szakdolgozat - Üzelti szakoktató, vendéglátó, levelező.pdf] PDF
Szabó Attila Gergely - Szakdolgozat - Üzelti szakoktató, vendéglátó, levelező.pdf
Hozzáférés joga: Csak az archívum karbantartója nyithatja meg (titkosított dolgozat - engedéllyel) until 2025. December 12..

Download (861kB)
[thumbnail of Szabó Attila Gergely - Titkosítási kérelem.pdf] PDF
Szabó Attila Gergely - Titkosítási kérelem.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (109kB)

Absztrakt (kivonat)

Összefoglaló elemzés két nagy múltú, budapesti vendéglátóipari iskola tekintetében. Feltárásra kerülnek az alapítványi és az állami iskolák között rejlő különbségek és egyezőségek, mind szervezetbeli, mind oktatási területen.  Elemzésre kerülnek a duális képzés előnyei és hátrányai. 

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Pedagógia Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Üzleti szakoktató

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Dr. Farkas Julianna
Belső
főiskolai tanár, Pedagógia Tanszék, KVIK

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: alapítvány(ok), állami tulajdon, gyakorlati oktatás, iskolarendszerű szakképzés, normatív állami finanszírozás, pedagógia
SWORD Depositor: Archive User
Felhasználói azonosító szám (ID): Archive User
Rekord készítés dátuma: 2021. Feb. 08. 14:11
Utolsó módosítás: 2021. Feb. 08. 14:11

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet