A Larus étterem fenntarthatósági körülményeinek vizsgálata

Tóth Anna Heléna (2020) A Larus étterem fenntarthatósági körülményeinek vizsgálata. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Tóth Anna Heléna_projektmunka-végleges.pdf]
Előnézet
PDF
Tóth Anna Heléna_projektmunka-végleges.pdf

Download (1MB) | Előnézet
[thumbnail of nyilvánossági nyilatkozat.pdf] PDF
nyilvánossági nyilatkozat.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (994kB)

Absztrakt (kivonat)

Projektmunkám során a már jelenleg alkalmazott fenntartható módszereket mutatom be. A vendéglátásban már jelen lévő környezettudatos megoldások kivitelezése és ezek lehetséges fejlesztése a fő témák.

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-vendéglátás

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Balog-Siposné Szöcze Anikó
Belső
Mestertanár, Vendéglátás Tanszék, KVIK

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: biotermékek, fenntartható fejlődés, fenntartható fogyasztás, fenntarthatóság, ökotermelés
SWORD Depositor: Archive User
Felhasználói azonosító szám (ID): Brakszatoriszné Jankó Tímea
Rekord készítés dátuma: 2020. Júl. 03. 12:17
Utolsó módosítás: 2020. Szep. 07. 11:35
URI: http://dolgozattar.uni-bge.hu/id/eprint/26010

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet