Tóth Anna Heléna (2020) A Larus étterem fenntarthatósági körülményeinek vizsgálata. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
| Előnézet | PDF Tóth Anna Heléna_projektmunka-végleges.pdf Download (1MB) | Előnézet | 
| ![nyilvánossági nyilatkozat.pdf [thumbnail of nyilvánossági nyilatkozat.pdf]](http://dolgozattar.uni-bge.hu/style/images/fileicons/application_pdf.png) | PDF nyilvánossági nyilatkozat.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (994kB) | 
Absztrakt (kivonat)
Projektmunkám során a már jelenleg alkalmazott fenntartható módszereket mutatom be. A vendéglátásban már jelen lévő környezettudatos megoldások kivitelezése és ezek lehetséges fejlesztése a fő témák.
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
| Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) | 
|---|---|
| Kulcsszavak: | biotermékek, fenntartható fejlődés, fenntartható fogyasztás, fenntarthatóság, ökotermelés | 
| SWORD Depositor: | User Archive | 
| Felhasználói azonosító szám (ID): | Tímea Brakszatoriszné Jankó | 
| Rekord készítés dátuma: | 2020. Júl. 03. 12:17 | 
| Utolsó módosítás: | 2020. Szep. 07. 11:35 | 
| URI: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/id/eprint/26010 | 
Actions (login required)
|  | Tétel nézet | 
 
         
        
