Pulai Dorottya (2015) A sajtok története, jelentősége és felhasználása a vendéglátásban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
Ez a mű legutolsó verziója.
PDF
szakdolgozat_pulaidorottya_vegleges.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
Magyar cím
Intézmény
Budapesti Gazdasági Főiskola
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Turizmus Intézeti Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | Sajt , Sajt történet, Sajt fajták, Sajt jelentősége, Vendéglátás |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Meleg Gizella |
Rekord készítés dátuma: | 2015. Máj. 08. 09:51 |
Utolsó módosítás: | 2015. Szep. 21. 10:40 |
Az archívumban megtalálható verziók
-
A sajtok története, jelentősége és felhasználása a vendéglátásban. (deposited 2015. Máj. 06. 14:08)
-
A sajtok története, jelentősége és felhasználása a vendéglátásban. (deposited 2015. Máj. 06. 16:42)
- A sajtok története, jelentősége és felhasználása a vendéglátásban. (deposited 2015. Máj. 08. 09:51) [Ezt látja]
-
A sajtok története, jelentősége és felhasználása a vendéglátásban. (deposited 2015. Máj. 06. 16:42)
Actions (login required)
Tétel nézet |