A sajtok története, jelentősége és felhasználása a vendéglátásban

Pulai Dorottya (2015) A sajtok története, jelentősége és felhasználása a vendéglátásban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Figyelmeztetés
A múnek van frissebb verziója; lásd itt
[thumbnail of szakdolgozat_PulaiDorottya.pdf] PDF
szakdolgozat_PulaiDorottya.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)
[thumbnail of szakdolgozat_javított_pulaidorottya.pdf] PDF
szakdolgozat_javított_pulaidorottya.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)

Magyar cím

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Turizmus Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus - Vendéglátás szak

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Hidvégi Hedvig
NEM RÉSZLETEZETT
NEM RÉSZLETEZETT

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: Sajt , Sajt történet, Sajt fajták, Sajt jelentősége, Vendéglátás
Felhasználói azonosító szám (ID): Pulai Dorottya
Rekord készítés dátuma: 2015. Máj. 06. 16:42
Utolsó módosítás: 2015. Máj. 06. 16:42

Az archívumban megtalálható verziók

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet