A HACCP rendszer működése és fejlesztése egy gyorsétteremláncnál

Biró Réka (2017) A HACCP rendszer működése és fejlesztése egy gyorsétteremláncnál. Külkereskedelmi Kar.

[thumbnail of Biró Réka Szakdolgozat (1).pdf] PDF
Biró Réka Szakdolgozat (1).pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (3MB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Külkereskedelmi Kar

Tanszék

Marketing Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Kereskedelem és Marketing

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Miskolczi Tibor
NEM RÉSZLETEZETT
Mester oktató

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: HACCP, KFC
Felhasználói azonosító szám (ID): Hegedűsné Orbán Éva
Rekord készítés dátuma: 2017. Máj. 05. 13:17
Utolsó módosítás: 2017. Szep. 01. 10:43

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet