Vissza |
Szabó Bettina (2019) Az Ostorosbor Zrt. éves beszámolóinak elemzése 2014-2017. évek viszonylatában. Pénzügyi és Számviteli Kar.
Szabó Bettina (2017) Buddha-Bar Hotel étlapjának elemzése a különböző ételallergiában/érzékenységben szenvedők részére kínált választék szempontjából. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
Szabó Bettina (2020) Cultural and tourist routes of Balaton region with suggestions to end tourism stagnation. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
Szabó Bettina (2017) Nemzetek gasztronómiája, és ételeinek megjelenése az Aula étterem étlapján. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
Szabó Bettina (2016) Tematikus Geo túrák Magyarországon (Budapest - Miskolc illetve Budapest - Balaton). Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
Szabó Bettina (2019) A front office részleg szerepe a vendégelégedettségben, illetve az ehhez kapcsolódó problémák kezelésében. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.