Halak, halfogyasztási szokások és vendéglátóipari felhasználásuk

Horváth Emőke (2017) Halak, halfogyasztási szokások és vendéglátóipari felhasználásuk. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of QSK279 Halak2017.pdf] PDF
QSK279 Halak2017.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (2MB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus - Vendéglátás

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Hidvégi Hedvig
NEM RÉSZLETEZETT
NEM RÉSZLETEZETT

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: Halfogyasztás, halászati kultúra, halak vitamintartalma
Felhasználói azonosító szám (ID): Meleg Gizella
Rekord készítés dátuma: 2017. Ápr. 19. 09:59
Utolsó módosítás: 2017. Szep. 04. 13:04

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet