Horváth Emőke (2017) Halak, halfogyasztási szokások és vendéglátóipari felhasználásuk. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
QSK279 Halak2017.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (2MB) |
Intézmény
Budapesti Gazdasági Főiskola
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Intézeti Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | Halfogyasztás, halászati kultúra, halak vitamintartalma |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Meleg Gizella |
Rekord készítés dátuma: | 2017. Ápr. 19. 09:59 |
Utolsó módosítás: | 2017. Szep. 04. 13:04 |
Actions (login required)
Tétel nézet |