A SZEMÉLYI ÖSZTÖNZÉSRE ALKALMAZHATÓ BÉREN KÍVÜLI JUTTATÁSOK, A CAFETÉRIA RENDSZEREK TÍPUSAI, AZ EGYES JUTTATÁSI ELEMEK ADÓ ÉS JÁRULÉKVONZATA

Horváth Blanka (2016) A SZEMÉLYI ÖSZTÖNZÉSRE ALKALMAZHATÓ BÉREN KÍVÜLI JUTTATÁSOK, A CAFETÉRIA RENDSZEREK TÍPUSAI, AZ EGYES JUTTATÁSI ELEMEK ADÓ ÉS JÁRULÉKVONZATA. Pénzügyi és Számviteli Kar.

[thumbnail of 2. szakdolgozat.pdf] PDF
2. szakdolgozat.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)
[thumbnail of 1. Belső borító+nyilatkozat+tartalomjegyzék.pdf] PDF
1. Belső borító+nyilatkozat+tartalomjegyzék.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (219kB)
[thumbnail of aláírt nyilatkozat.pdf] PDF
aláírt nyilatkozat.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (268kB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Pénzügyi és Számviteli Kar

Tanszék

PÉNZÜGY INTÉZETI TANSZÉK

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Pénzügy és Számvitel (távoktatás)

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Barna Éva
NEM RÉSZLETEZETT
tanár

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: Cafeteria, Béren kívüli juttatások, Juttatások adózása
Felhasználói azonosító szám (ID): Horváth Blanka
Rekord készítés dátuma: 2016. Dec. 19. 17:12
Utolsó módosítás: 2016. Dec. 19. 17:12

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet