Borlai Sára Bernadett (2014) A magyarországi kávézási szokások alakulása, és a Starbucks kávézó térhódítása. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Borlai Sára Bernadett szakdolgozat.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
Absztrakt (kivonat)
A kávé mint növény. Termesztése, feldolgozása, pörkölése, valamint a kávé mint ital készítésének alapszabályai. A kávézók történelmi kialakulása. A magyarországi kávéházak kultúrája, múltja és jelene. A Starbucks kávézó kialakulása, és térhódítása Magyarországon.
Magyar cím
A magyarországi kávézási szokások alakulása, és a Starbucks kávézó térhódítása
Intézmény
Budapesti Gazdasági Főiskola
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Intézeti Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | Kávézó, kávéházak, Starbucks, Vendégelégedettség, Kávé termesztés, Kávé pörkölés, Kávé fogyasztás |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Haász Antal |
Rekord készítés dátuma: | 2014. Dec. 08. 18:32 |
Utolsó módosítás: | 2020. Ápr. 03. 10:37 |
Actions (login required)
Tétel nézet |