Az F&B részleg számlázásának elemzése és kritikus pontjainak feltárása

Sós Barbara (2016) Az F&B részleg számlázásának elemzése és kritikus pontjainak feltárása. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Szakdolgozat.pdf] PDF
Szakdolgozat.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (892kB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus - Vendéglátás BA

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: controlling, számla, szálloda, pénzügy, ellenőrzés
Felhasználói azonosító szám (ID): Meleg Gizella
Rekord készítés dátuma: 2016. Dec. 14. 08:36
Utolsó módosítás: 2017. Feb. 14. 16:07

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet