Varga Nelli (2014) Az érzékszervi marketing alkalmazási lehetőségei a szállodai kommunikációban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
| ![SZAKDOLGOZAT_feltöltés.pdf [thumbnail of SZAKDOLGOZAT_feltöltés.pdf]](http://dolgozattar.uni-bge.hu/style/images/fileicons/application_pdf.png) | PDF SZAKDOLGOZAT_feltöltés.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) | 
Intézmény
Budapesti Gazdasági Főiskola
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Intézeti Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
| Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) | 
|---|---|
| Kulcsszavak: | Érzékszervi marketing, Illatmarketing, Percepció, Design, Sofitel Budapest Chain Bridge | 
| Felhasználói azonosító szám (ID): | Antal Haász | 
| Rekord készítés dátuma: | 2014. Dec. 08. 15:30 | 
| Utolsó módosítás: | 2015. Ápr. 27. 17:32 | 
Actions (login required)
|  | Tétel nézet | 
 
         
        
