Varga Péter (2016) Aging techniques of fallow venison and the evaluation of game supply and consumption in Hungary. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Varga Péter szakdolgozat, végleges.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (2MB) |
Absztrakt (kivonat)
A dolgozat bemutatja a hazai vadászat jogi hátterét, valamint a vadászható fajokat. Leírja a vadhús feldolgozás menetét, és az élelmiszer-biztonsági szabályokat. A vadhús érleléséről átfogó képet ad, amelyet egy kísérlettel is alátámaszt. Továbbá interjúk is olvashatóak a vendéglátás és a vadhús feldolgozás szakértőivel.
Magyar cím
Dámszarvas érlelési technikái illetve a hazai vadhúsellátás és fogyasztás értékelése
Angol cím
Aging techniques of fallow venison and the evaluation of game supply and consumption in Hungary
Intézmény
Budapesti Gazdasági Főiskola
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Intézeti Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Turizmus-Vendéglátás angol nyelven
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | Vadászat, hunting, Vadhús, game meat, Húsfeldolgozás, meat processing |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Bakos Katalin Mária |
Rekord készítés dátuma: | 2016. Dec. 14. 15:14 |
Utolsó módosítás: | 2017. Már. 13. 15:11 |
Actions (login required)
Tétel nézet |