A magyar gasztronómia fejlődése, hatása a turizmusra, egy létesítendő vendéglátóhely gazdasági elemzése

Ilok Bence (2016) A magyar gasztronómia fejlődése, hatása a turizmusra, egy létesítendő vendéglátóhely gazdasági elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of SZAKDOLGOZAT-ILOK BENCE-pdf5.pdf] PDF
SZAKDOLGOZAT-ILOK BENCE-pdf5.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus - Vendéglátás

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Dr. Verebes Pál
NEM RÉSZLETEZETT
Főiskolai docens

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: Gasztronómia, Gasztroturizmus, Gazdasági elemzés, vendéglátás
Felhasználói azonosító szám (ID): Meleg Gizella
Rekord készítés dátuma: 2016. Dec. 13. 16:43
Utolsó módosítás: 2017. Feb. 16. 13:08

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet