Ilok Bence (2016) A magyar gasztronómia fejlődése, hatása a turizmusra, egy létesítendő vendéglátóhely gazdasági elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
SZAKDOLGOZAT-ILOK BENCE-pdf5.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
Intézmény
Budapesti Gazdasági Főiskola
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Intézeti Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | Gasztronómia, Gasztroturizmus, Gazdasági elemzés, vendéglátás |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Meleg Gizella |
Rekord készítés dátuma: | 2016. Dec. 13. 16:43 |
Utolsó módosítás: | 2017. Feb. 16. 13:08 |
Actions (login required)
Tétel nézet |