A mediterrán gasztronómia bemutatása az olasz és a spanyol konyha példáján keresztül, ennek megjelenése a hazai vendéglátásban

Kemenczés Lili (2016) A mediterrán gasztronómia bemutatása az olasz és a spanyol konyha példáján keresztül, ennek megjelenése a hazai vendéglátásban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of A mediterrán gasztronómia bemutatása az olasz és a spanyol konyha példáján keresztül, ennek megjelenése a hazai vendéglátásban.pdf] PDF
A mediterrán gasztronómia bemutatása az olasz és a spanyol konyha példáján keresztül, ennek megjelenése a hazai vendéglátásban.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (3MB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátó Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus - Vendéglátás BA

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Balog-Siposné Szőcze Anikó
NEM RÉSZLETEZETT
Szakoktató

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: mediterrán, olasz, spanyol, gasztronómia, étlap
Felhasználói azonosító szám (ID): Meleg Gizella
Rekord készítés dátuma: 2016. Dec. 14. 11:37
Utolsó módosítás: 2017. Feb. 15. 16:06

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet