A molekuláris gasztronómia és a fine dining

Szabó Salamon (2016) A molekuláris gasztronómia és a fine dining. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Szakdolgozat_Szabó Salamon_RO3LKU.pdf] PDF
Szakdolgozat_Szabó Salamon_RO3LKU.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus - Vendéglátás

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: Molekuláris gasztronómia, fine dining, Kürti Miklós
Felhasználói azonosító szám (ID): Meleg Gizella
Rekord készítés dátuma: 2016. Dec. 13. 13:48
Utolsó módosítás: 2017. Feb. 14. 16:32

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet