Juhos Fanni Hanna (2016) A budapesti zsidó gasztronómia irányvonalainak bemutatása és hatásuk vizsgálata az azokat képviselő éttermek működésére három étterem összehasonlító elemzésén keresztül. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
A_zsido_gasztronomia_iranyvonalai.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (2MB) |
Intézmény
Budapesti Gazdasági Főiskola
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Intézeti Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | Zsidó gasztronómia, Rosenstein vendéglő, Macesz Bistro, Hanna Étterem, Kóser konyha |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Meleg Gizella |
Rekord készítés dátuma: | 2016. Dec. 13. 17:14 |
Utolsó módosítás: | 2017. Feb. 14. 14:47 |
Actions (login required)
Tétel nézet |