A Tokaji borok felhasználása a magyar gasztronómiában

Dániel Dóra (2016) A Tokaji borok felhasználása a magyar gasztronómiában. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Dániel_Dóra_A_tokaji_borok_felhasználása_a_magyar_gasztronómiában.pdf] PDF
Dániel_Dóra_A_tokaji_borok_felhasználása_a_magyar_gasztronómiában.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)

Magyar cím

A Tokaji borok felhasználása a magyar gasztronómiában

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus - Vendéglátás BA

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Dr. Seregi Andrásné
NEM RÉSZLETEZETT
NEM RÉSZLETEZETT

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: Tokaj
Felhasználói azonosító szám (ID): Meleg Gizella
Rekord készítés dátuma: 2016. Dec. 14. 09:26
Utolsó módosítás: 2018. Ápr. 28. 12:26

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet