Dániel Dóra (2016) A Tokaji borok felhasználása a magyar gasztronómiában. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
|
PDF
Dániel_Dóra_A_tokaji_borok_felhasználása_a_magyar_gasztronómiában.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
Magyar cím
A Tokaji borok felhasználása a magyar gasztronómiában
Intézmény
Budapesti Gazdasági Főiskola
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Intézeti Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
| Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
|---|---|
| Kulcsszavak: | Tokaj |
| Felhasználói azonosító szám (ID): | Gizella Meleg |
| Rekord készítés dátuma: | 2016. Dec. 14. 09:26 |
| Utolsó módosítás: | 2018. Ápr. 28. 12:26 |
Actions (login required)
![]() |
Tétel nézet |

