Tot Stefánia (2016) A Cezar Pincészet borainak bemutatása és gasztronómiai jelentősége. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Tot_Stefánia_szakdolgozat.PDF Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (2MB) |
Magyar cím
A Cezar Pincészet borainak bemutatása és gasztronómiai jelentősége
Intézmény
Budapesti Gazdasági Főiskola
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Turizmus- Vendéglátás Intézet
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | Pincészetek, Bor, Gasztonómia, Cezar, Nagyrada |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Meleg Gizella |
Rekord készítés dátuma: | 2016. Dec. 13. 11:15 |
Utolsó módosítás: | 2017. Feb. 14. 15:21 |
Actions (login required)
Tétel nézet |