Szendrei Zsolt (2016) Halakból és egyéb hidegvérű állatokból készült ételek kínálata a budapesti top kategóriás éttermekben. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Szendrei Zsolt- Szakdolgozat.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
Intézmény
Budapesti Gazdasági Főiskola
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Intézeti Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | hal, hidegvérű, étterem, halfajták, halételek |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Meleg Gizella |
Rekord készítés dátuma: | 2016. Dec. 12. 14:41 |
Utolsó módosítás: | 2017. Feb. 14. 14:49 |
Actions (login required)
Tétel nézet |