Ordasi Natália (2014) Sonkák a spanyol gasztronómiában. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
|
PDF
Ordasi Natália_Sonkák a spanyol gasztronomiaban 2014.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (2MB) |
Intézmény
Budapesti Gazdasági Főiskola
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Intézeti Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
| Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
|---|---|
| Kulcsszavak: | Spanyol gasztronómia, Spanyol sonka készítése, Ibériai sertések, Ibériai sonka, Serrano sonka |
| Felhasználói azonosító szám (ID): | Antal Haász |
| Rekord készítés dátuma: | 2014. Dec. 08. 11:12 |
| Utolsó módosítás: | 2015. Ápr. 27. 14:30 |
Actions (login required)
![]() |
Tétel nézet |

