A kenyér fejlődése, kenyérfajták és péksütemények fogyasztási szokásainak vizsgálata a hazai lakosság körében

Beitzer Bianka (2016) A kenyér fejlődése, kenyérfajták és péksütemények fogyasztási szokásainak vizsgálata a hazai lakosság körében. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Beitzer Bianka szakdolgozat 2016.pdf] PDF
Beitzer Bianka szakdolgozat 2016.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (3MB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátó Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus - Vendéglátás BA

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Hidvégi Hedvig
NEM RÉSZLETEZETT
Főiskolai tanársegéd

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: Kenyér, Kenyér története, Péksütemény, Gluténmentes, Kemence, Búza
Felhasználói azonosító szám (ID): Meleg Gizella
Rekord készítés dátuma: 2016. Dec. 08. 12:05
Utolsó módosítás: 2017. Feb. 14. 15:53

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet