Molnár Barbara (2016) Erdély gasztrokultúrája. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
MolnarBarbara_Szakdolgozat.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (3MB) |
Intézmény
Budapesti Gazdasági Főiskola
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Intézeti Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | Erdély, Gasztrokultúra, Gasztronómia, Kultúra , Székely |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Meleg Gizella |
Rekord készítés dátuma: | 2016. Dec. 09. 11:56 |
Utolsó módosítás: | 2017. Aug. 30. 10:19 |
Actions (login required)
Tétel nézet |