Prekop Alexandra (2016) Food sharing economy - Comparing the importance of experience between alternative culinary programs and traditional restaurants. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Food Sharing Economy - Comparing the importance of experience between alternative culinary programs and traditional restaurants - Alexandra-Prekop.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
Magyar cím
Közösségi konyha gazdaság - Az élmény jelentőségének összehasonlítása a lakáséttermek és a tradicionális éttermek között
Angol cím
Food sharing economy - Comparing the importance of experience between alternative culinary programs and traditional restaurants
Intézmény
Budapesti Gazdasági Főiskola
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Turizmus Intézeti Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Turizmus - Vendéglátás (angol nyelven)
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | food sharing economy, authenticity, culinary tourism, gastronomy, experience |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Petics Mariann |
Rekord készítés dátuma: | 2016. Dec. 08. 13:34 |
Utolsó módosítás: | 2017. Már. 16. 14:10 |
Actions (login required)
Tétel nézet |