Zsuga Sára Emese (2016) Tejhelyettesítő termékek megjelenése és alkalmazása a vendéglátásban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Tejhelyettesítő termékek megjelenése és alkalmazása a vendéglátásban.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (2MB) |
Intézmény
Budapesti Gazdasági Főiskola
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Intézeti Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | Növényi ital, Tejfogyasztás, Tejhelyettesítő, érzékszervi vizsgálat, Laktózérzékenység, tejallergia |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Meleg Gizella |
Rekord készítés dátuma: | 2016. Dec. 09. 15:16 |
Utolsó módosítás: | 2017. Feb. 16. 13:29 |
Actions (login required)
Tétel nézet |