Török - magyar "barátság", avagy a sertéshúsételek hagyománya a magyar gasztronómiában

Kánya József (2016) Török - magyar "barátság", avagy a sertéshúsételek hagyománya a magyar gasztronómiában. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Török-magyar barátság, avagy a sertéshúsételek hagyománya a magyar gasztronómiában.pdf] PDF
Török-magyar barátság, avagy a sertéshúsételek hagyománya a magyar gasztronómiában.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus - Vendéglátás BA

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Balog-Siposné Szőcze Anikó
NEM RÉSZLETEZETT
Gazdasági tanár

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: sertés, sertéshús, magyaros
Felhasználói azonosító szám (ID): Meleg Gizella
Rekord készítés dátuma: 2016. Dec. 07. 12:01
Utolsó módosítás: 2017. Feb. 14. 15:57

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet