Kánya József (2016) Török - magyar "barátság", avagy a sertéshúsételek hagyománya a magyar gasztronómiában. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Török-magyar barátság, avagy a sertéshúsételek hagyománya a magyar gasztronómiában.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
Intézmény
Budapesti Gazdasági Főiskola
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Intézeti Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | sertés, sertéshús, magyaros |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Meleg Gizella |
Rekord készítés dátuma: | 2016. Dec. 07. 12:01 |
Utolsó módosítás: | 2017. Feb. 14. 15:57 |
Actions (login required)
Tétel nézet |