Uzinger Dóra (2016) A "food truck" helyzete Magyarországon. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Szakdolgozat (1).pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
Absztrakt (kivonat)
Szakdolgozatom elsődleges célja, hogy bemutassam a food truck-okat. Ezek olyan kialakítású járművek, melyekben minőségi, különleges ételeket és italokat készítenek és adnak el. Bár a food truck még fiatal street food ágazat, ennek ellenére egyre nagyobb népszerűségnek örvend mind Magyarországon, mind a világ minden pontján. További célom a Food Truck Show rendezvény ismertetése: történetének felkutatása, a szervezők és kiállítók bemutatása, a velük készített interjúk prezentálása. Ezen felül célom, hogy feltérképezzem és elemezzem a fesztiválok adatait (pl. látogatók száma, külföldiek és magyarok megoszlása, hozzávetőleges bevétel, stb.), illetve további érdekességeket mutassak be a témával kapcsolatban.
Magyar cím
A "food truck" helyzete Magyarországon
Intézmény
Budapesti Gazdasági Főiskola
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Intézeti Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | Street Food, food truck, Food Truck Show |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Meleg Gizella |
Rekord készítés dátuma: | 2016. Dec. 09. 11:02 |
Utolsó módosítás: | 2017. Feb. 16. 15:51 |
Actions (login required)
Tétel nézet |