Kőszeri Virág (2014) Büfék, falatozók piaci pozíciója, működtetésüknek, jövedelmezőségüknek elemzése konkrét példán keresztül. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Szakdolgozat_Kőszeri Virág.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
|
PDF
Hallgatói nyilatkozat_Kőszeri Virág.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (388kB) |
|
PDF
Konzulensi igazolás és nyilatkozat_Kőszeri Virág.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (487kB) |
Absztrakt (kivonat)
A dolgozat célja a melegkonyhás büfék megvalósíthatóságának és a működés feltételeinek felkutatása, jövedelmezőségüknek elemzése, illetve a megtérülés bebizonyítása.
Intézmény
Budapesti Gazdasági Főiskola
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Intézeti Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | Büfé, Jövedelmezőség, Megvalósíthatóság, Ételkalkuláció, Piacelemzés |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Haász Antal |
Rekord készítés dátuma: | 2014. Dec. 08. 12:05 |
Utolsó módosítás: | 2015. Ápr. 27. 13:58 |
Actions (login required)
Tétel nézet |