Kőszeri Virág (2014) Büfék, falatozók piaci pozíciója, működtetésüknek, jövedelmezőségüknek elemzése konkrét példán keresztül. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
| ![Szakdolgozat_Kőszeri Virág.pdf [thumbnail of Szakdolgozat_Kőszeri Virág.pdf]](http://dolgozattar.uni-bge.hu/style/images/fileicons/application_pdf.png) | PDF Szakdolgozat_Kőszeri Virág.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) | 
| ![Hallgatói nyilatkozat_Kőszeri Virág.pdf [thumbnail of Hallgatói nyilatkozat_Kőszeri Virág.pdf]](http://dolgozattar.uni-bge.hu/style/images/fileicons/application_pdf.png) | PDF Hallgatói nyilatkozat_Kőszeri Virág.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (388kB) | 
| ![Konzulensi igazolás és nyilatkozat_Kőszeri Virág.pdf [thumbnail of Konzulensi igazolás és nyilatkozat_Kőszeri Virág.pdf]](http://dolgozattar.uni-bge.hu/style/images/fileicons/application_pdf.png) | PDF Konzulensi igazolás és nyilatkozat_Kőszeri Virág.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (487kB) | 
Absztrakt (kivonat)
A dolgozat célja a melegkonyhás büfék megvalósíthatóságának és a működés feltételeinek felkutatása, jövedelmezőségüknek elemzése, illetve a megtérülés bebizonyítása.
Intézmény
Budapesti Gazdasági Főiskola
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Intézeti Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
| Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) | 
|---|---|
| Kulcsszavak: | Büfé, Jövedelmezőség, Megvalósíthatóság, Ételkalkuláció, Piacelemzés | 
| Felhasználói azonosító szám (ID): | Antal Haász | 
| Rekord készítés dátuma: | 2014. Dec. 08. 12:05 | 
| Utolsó módosítás: | 2015. Ápr. 27. 13:58 | 
Actions (login required)
|  | Tétel nézet | 
 
         
        
