Az egészséges táplálkozás megjelenése és szükségessége a hazai szállodákban

Czigány Lilla (2016) Az egészséges táplálkozás megjelenése és szükségessége a hazai szállodákban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Az egészséges táplálkozás megjelenése és szükségessége a hazai szállodákban.pdf] PDF
Az egészséges táplálkozás megjelenése és szükségessége a hazai szállodákban.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)

Absztrakt (kivonat)

A dolgozat a magyar szállodák gasztronómiai keresletét és kínálatát méri fel az egészséges táplálkozás szempontjait figyelembe véve.

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Turizmus Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus - Vendéglátás BA

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Hegedűs Péter Flórián
NEM RÉSZLETEZETT
gazdasági tanár

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: egészséges táplálkozás, hazai szállodák, étlap elemzés, kereslet és kínálat
Felhasználói azonosító szám (ID): Meleg Gizella
Rekord készítés dátuma: 2016. Dec. 06. 11:40
Utolsó módosítás: 2017. Feb. 08. 14:11

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet