Zsámbék és környékének gasztronómiája

Papp Anita (2016) Zsámbék és környékének gasztronómiája. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Zsámbék_és_környékének_gasztronómiája.pdf] PDF
Zsámbék_és_környékének_gasztronómiája.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (2MB)

Absztrakt (kivonat)

Tartalomjegyzék Bevezetés 4 Zsámbék története 6 Sváb szokások és hagyományok 9 A svábok magyarországi története 9 Sváb vendéglátóhelyek és ételek, amiket felszolgálnak 10 Sváb Lakodalmas 11 Egyéb sváb kulturális befolyás 12 Vásárokon található ételek 14 Töki pompos 14 Zsámbéki lángos 17 Kürtőskalács 18 Trafik Burger 19 Vendéglátóhelyek Zsámbékon 22 Szépia Bio & Art Hotel 22 Nyárfás Étterem 24 Hegyalja Étterem, Panzió 26 Lámpás Étterem és Múzeum 27 Lámpamúzeum 27 Lámpás Étterem 27 Gabriele Étterem, Pizzéria és Fagyizó 29 Benedekék Falodája 31 A kérdőíves vizsgálat eredménykimutatása 33 Konklúziók, javaslatok 43 Összefoglalás 48 Mellékletek 50 1. számú melléklet 51 2. számú melléklet 54 3. számú melléklet 55 4. számú melléklet 58

Magyar cím

Zsámbék és környékének gasztronómiája

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus - Vendéglátás BA

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Dr. Gundel János
NEM RÉSZLETEZETT
Professor emeritus

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: Zsámbéki-medence, Gasztronómia, Zsámbék, Vendéglátás
Felhasználói azonosító szám (ID): Meleg Gizella
Rekord készítés dátuma: 2016. Dec. 06. 08:45
Utolsó módosítás: 2017. Feb. 14. 16:30

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet