Kihári Nikolett (2016) A HACCP rendszer működtetése és továbbfejlesztési lehetőségei a Lidl Magyarország Bt. bicskei üzletében. Külkereskedelmi Kar.
PDF
Szakdogozat 2016 végleges pdf.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (3MB) |
Intézmény
Budapesti Gazdasági Főiskola
Kar
Tanszék
Marketing Intézeti Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | HACCP rendszer, Élelmiszerbiztonság, Minőségszabályozás |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Turányi Nóra |
Rekord készítés dátuma: | 2016. Dec. 02. 10:57 |
Utolsó módosítás: | 2017. Jún. 07. 11:07 |
Actions (login required)
Tétel nézet |