Varga Alexandra (2016) Lecsó a magyar gasztronómiában, a gyömrői lecsófőző és hagyományőrző fesztivál példáján keresztül. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
| 
              
PDF
 Szakdoga_Lecsó_Varga_Alexandra.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (2MB)  | 
          
Intézmény
Budapesti Gazdasági Főiskola
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Intézeti Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
| Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) | 
|---|---|
| Kulcsszavak: | lecsó, étkezési paprika, paradicsom, gyömrői lecsófőző és hagyományőrző fesztivál, magyar gasztronómia | 
| Felhasználói azonosító szám (ID): | Gizella Meleg | 
| Rekord készítés dátuma: | 2016. Dec. 06. 11:07 | 
| Utolsó módosítás: | 2017. Feb. 14. 15:02 | 
Actions (login required)
![]()  | 
        Tétel nézet | 
        
        
